Miracle FP filterpoeder

ACE Filters International is sinds 1984 de grootste producent en leverancier van filterpapier, machines en poeder in Australië en Azië.

Met de ontwikkeling van de nieuwe 3de generatie filterpoeder Miracle FP, welke in Nederland word geproduceerd en verpakt, heeft ACE de stap genomen om zich in Europa te vestigen.

In het Brabantse Mill heeft ACE een eigen productie en verpakking bedrijf gevestigd. Hier word de Miracle FP verpakt en worden tevens filters geproduceerd. Voor de eigen ACE filtermachines maar ook voor andere merken als Henny Penny, Wilson, Frymaster, Vito en OilHandy.

ACE Filters is nieuw in Europa, maar heeft een 30 jarige ervaring op het gebied van frituurolie filteren. De komende tijd zal er op de website regelmatig nieuwe informatie toegevoegd worden.

U bent nu al in de gelegenheid om meer te lezen over Miracle FP, om contact te zoeken met ons voor vragen en U kunt Uw bestelling plaatsen voor Miracle FP filterpoeder.

Miracle FP is leverbaar in een doos met 10 kilo poeder, maar ook in handig en hygiënisch verpakte sachets met 135 gram (100 stuks per doos), 182 gram (80 stuks per doos)of 250 gram (50 stuks per doos). Hiermee kunt U per friteuse de gewenste hoeveelheid aan de olie toevoegen.

Wij verwachten binnenkort Miracle FP via enkele groothandels aan U te kunnen leveren. Tot deze tijd kunt U, zonder extra leveringskosten, bestellen via deze site.

Meer informatie

Oilhandy

Design by Van Almkerk Graphic Design